Lockdown verlengd tot en met 2 maart 2021

Sinds de lockdown van 15 december 2020 hebben wij onze praktijk gesloten. Op de persconferentie van 2 februari 2021 is bekend gemaakt dat de lockdown voor ons wordt verlengd tot en met 2 maart.

De overheid ziet ons niet als een (para) medisch beroep en heeft ons dan ook niet op de lijst van uitgezonderde medische beroepen geplaatst.

Wij mogen helemaal géén patiënten behandelen. Zelfs patiënten met acute klachten en patiënten in de vitale beroepen zoals verpleegkundigen, artsen of hulpverleners werkzaam bij brandweer en politie mogen geen beroep op ons doen. Juist die mensen willen wij graag op de been houden. Onze patiënten worden hiermee essentiële zorg onthouden juist op een moment dat die zo hard nodig is. Het thuiswerken geeft, door niet optimale werkomstandigheden, ook veel extra problemen

Onze beroepsvereniging, de NCA, stelt alles in het werk om de chiropractoren op de lijst van uitzonderingen geplaatst te krijgen
Voor meer informatie klikt u hier op de NCA site.

De Belangen Vereniging Patiënten Chiropractie is een petitie gestart met het verzoek chiropractoren toe te staan patiënten te behandelen met uiteraard inachtneming van de RIVM-richtlijnen. Wij verzoek u ons te steunen deze te tekenen. Als u op PETITIE klikt wordt u automatisch doorgelinkt.

Als u een afspraak heeft staan tijdens de (verlengde) lockdown wordt u door ons gebeld om een nieuwe afspraak in te plannen.

We hopen dat de situatie rondom corona snel verbetert en wij u weer op een verantwoorde en veilige manier van dienst kunnen zijn. Houdt voor nieuwe ontwikkelingen ook onze website in de gaten.

Heeft u vragen, dan kunt u de voicemail inspreken. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Team Chiropractie Deurne