Goed nieuws!

x

Op de persconferentie van 23 februari 2021 hebben we te horen gekregen dat vanaf  3 maart 2021 onze praktijk weer open mag en dat we onze patiënten weer mogen behandelen. We hebben hier maanden naar uitgekeken!

Onze beroepsgroep is zelfs met name genoemd door de Minister-president. Dit is te danken aan al het harde werk en het gelobby in Den Haag van  onze beroepsvereniging, de NCA, en van collega’s die de regionale en de landelijke pers en de televisie hebben weten te bereiken.

Maar de strijd voor erkenning en gelijkstelling met andere medische beroepen is nog niet gestreden. Daarom vragen wij ons hierin te steunen en, als u dat nog niet heeft gedaan, de Petitie van de Belangen Vereniging Patiënten Chiropractie te ondertekenen.

De gehele maatschappij snakte naar versoepeling en wij zijn er met zijn allen ook enorm blij mee. Maar dit houdt ook een extra risico in. Deze verkregen vrijheid geeft ook direct extra verantwoordelijkheden. Het virus is nog niet het land uit, we hebben zelfs te maken met de opkomst van de Britse variant. Het is nu dus van nog groter belang om ons aan alle basisrichtlijnen te houden. Zie het schema hiernaast.

Ook wij zetten binnen de praktijk weer de puntjes op de i wat betreft de hygiënemaatregelen dit ter bescherming van uw en onze gezondheid. De praktijk is weer gepoetst, alle zeepdispensers en tissuehouders zijn weer gevuld, de stapels schone handdoeken en de papierrollen voor de behandeltafels zijn weer aangevuld, de alcohollotion staat weer klaar, de spatschermen zijn weer schoon, de q-tips voor het pinapparaat zijn weer aangevuld.

Kortom; wij zijn er klaar voor.  Tot gauw ziens bij ons op de praktijk!

x

Team Chiropractie Deurne