Chiropractie Deurne Vlierden

De nieuwbouw gaat van start

3-D impressie van ons nieuwe pand

Het lijkt alsof het lang stil is geweest aan het bouwfront, maar niets is minder waar. Achter de schermen hebben we zeker niet stil gezeten.
Na veel tekenen en overleg is het definitieve ontwerp voor de nieuwbouw van onze praktijk voor chiropractie in Deurne tot stand gekomen. Het ontwerp is gemaakt door Eugène van den Acker van VDA architecten uit Deurne.

Eind mei 2018 is de aanvraag voor de nieuwbouw bij Gemeente Deurne ingediend en op 2 augustus 2018 is de Omgevingsvergunning verleend. De periode waarin bezwaar zou kunnen worden gemaakt is voorbij wat betekent dat de verleende vergunning onherroepelijk is. We kunnen dus beginnen!

We hebben de eerste bouwvergadering al gehad en de verwachting is dat begin oktober 2018 met de werkzaamheden wordt begonnen.

Ons pand gaat gebouwd worden door het bouwbedrijf Van Bree Someren b.v. uit Someren.

Maurits van Leesberg van Leesberg Adviseurs ondersteunt ons bij de bouwbegeleiding.

Na 26 jaar met veel plezier in Vlierden te hebben gewerkt kijken we erg uit naar een eigen, nieuwe plek in Deurne. We krijgen een mooi, modern en licht pand gesitueerd in een ‘medisch hoekje’ tussen een huisartsen en een tandartsenpraktijk. De praktijk is ruim van opzet met drie identieke behandelkamers, een ruime receptie en wachtkamer. Ook een groot pluspunt is dat we parkeergelegenheid op eigen terrein hebben.
We kunnen niet wachten tot de eerste schop de grond in gaat!

Ons nieuwe adres wordt:
Zeilbergsestraat 120b
5751LN Deurne

Chiropractie Deurne Vlierden VDA Architecten                Chiropractie Deurne Vlierden logo Welling van Bree                Chiropractie Deurne Vlierden Leesberg Adviseurs